•    
  Actuele planetaire posities
  19-sep-2017, 20:14 UT/GMT
  Zon274'26"1n10
  Maan2217'33"5n20
  Mercurius1155'36"8n34
  Venus2944'41"12n25
  Mars910' 1"9n13
  Jupiter2539'20"8s56
  Saturnus2141'58"22s05
  Uranus2740' 6"r10n05
  Neptunus1227'16"r7s45
  Pluto1652'27"r21s44
  Ware Knoop2358'13"r13n32
  Cheiron2631'58"r2n18
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Isabelle Adjani [Adb], geboren op 27 juni 1955
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Isabelle's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Isabelle al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] U kunt versteld staan van de grote belangstelling die zij heeft voor de meer verborgen kanten van het leven ­ dromen, spoken, vreemde fantasieën over mensen en over de toekomst ­ en het is van belang dat er naar wat zij vertelt geluisterd wordt, ook al lijken haar verhalen

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Isabelle's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Kies, fijngevoelig en voorkomend zijn, dat zijn de trefwoorden om de kern van Isabelle's karakter te beschrijven. Van jongs af aan is zij uiterst gevoelig voor schoonheid en orde om zich heen ­ of het ontbreken daarvan. Dat er genoeg rust om haar heen is heeft zij net [...]

[..] Haar verbaal aanvallen zonder er bij na te denken ­ ook al zeggen haar ouders later dat ze het "echt niet zo bedoelden", maar dat ze moe en geïrriteerd waren ­ zal haar onnodig en zinloos bezeren. Isabelle hecht groot belang aan woorden, en haar ouders moeten er erg op letten [...]

Verborgen trekjes

[..] Naarmate zij echter ouder, en meer en meer een individu wordt, zal zij steeds vaker de rauwere kanten van haar gevoelsleven en wat zij in dat opzicht nodig heeft voor anderen verborgen houden, en zelfs gaan ontkennen dat zij die heeft. Toch zijn dat soort basale instincten [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij kan humeurig zijn, en bij vlagen melancholiek. Ook kan zij zich intens eenzaam voelen ­ vooral als haar pogingen om het anderen naar de zin te maken haar niet in dank worden afgenomen. Haar ouders, de rest van het gezin en haar vriendjes en vriendinnetjes kunnen gemakkelijk [...]

[..] Zij is in het bijzonder gevoelig voor haar moeders levensverhaal ­ haar verleden, haar moeilijkheden, waar ze haar kracht vandaan haalt en haar capaciteiten om te overleven en van haar mislukkingen te leren. Het is niet alleen waarschijnlijk dat zij een grote nieuwsgierigheid [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst