•    
  Planetpositioner
  18-Dec-2017, 04:22 UT/GMT
  Sol2625'52"23s23
  Måne2527'54"19s25
  Merkur155'43"r19s49
  Venus217'58"23s04
  Mars531'38"12s26
  Jupiter1427'44"15s11
  Saturn2945'42"22s31
  Uranus2440'21"r9n01
  Neptun1139'10"8s02
  Pluto1819'19"21s43
  Sand Månek.1557'44"r16n03
  Chiron2423'32"1n10
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Eddie Izzard [Adb], født 7 Februar 1962
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion

Solen i Vandbæreren, Månen i Fiskene *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 6. hus *Pluto i konjunktion med Ascendanten *Saturn i 5. hus *Solen i 6. hus *Venus i 6. hus *Månen i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 7 Februar 1962 kl. 19:30 i Aden, Yemen.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Fisk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vandbæreren, Månen i Fiskene

Denne astrologiske kombination peger på en meget følsom og forfinet natur. Du har tendens til sentimentalitet og bliver nemt bevæget af skønheden. Du interesserer dig for usædvanlige forestillinger og ideer, som appellerer til din kunstneriske følsomhed. Din optræden er blid og venlig. Du er en noget tilbagetrukken person og foretrækker trygheden i det dunkle hjørne frem for rampelysets hårde skær. Du ejer en stærk fantasi. Mindre hændelser og tilfældige associationer kan fremkalde bølger af følelser. Den lærdomshungrende side af din natur vil blive vakt. Du vil kunne udvikle dine psykiske og okkulte tilbøjeligheder. Hvis du virker passiv, kan det skyldes, at du kun stiller få krav. Du er godgørende, forstående og ivrig efter at dele med andre.

Nøglen til en mere harmonisk tilværelse ligger i at kanalisere dine karakteregenskaber på en sådan måde, at du ikke bliver et offer for mere barske og udbyttende personer.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 6. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 6. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Du er en aktiv og energisk arbejdskraft, selvom du har vanskeligt ved at udfolde dine største potentialer. Selvom du har lederevner, kan skæbnen have anbragt dig i en underordnet rolle. Din intelligens er egnet til kemi, skribentvirksomhed og analytisk arbejde. Men du bør passe godt på dit helbred og undgå at blive udmattet af dine arbejdsmæssige forpligtelser.

Du er tilbøjelig til at blive besat af detaljer og bør derfor huske at kigge på det overordnede billede nu og da. Du er tilbøjelig til nemt at blive fysisk påvirket af omgivelserne.

til top

Pluto i konjunktion med Ascendanten

Plutos konjunktion med Ascendanten betyder, at du har magt til at afgøre arten af den virkelighed, som kan skabes ud fra de tilgængelige resurser.

Du kan spille en vigtig rolle i forbindelse med at opfordre offentligheden til at skille sig af med de parasitter, som skaber forfald i de sociale vilkår, og de demoraliserede menneskelige egenskaber, som styrer den slags. Fordi du taler og optræder med myndighed, vil ingen vove at affærdige dig som en besværlig kritiker. Du bliver ikke nemt vakt til handling, medmindre situationen er alvorlig. Er den det, vil du bruge alle de kneb, som du kan finde på, for at tvinge de ansvarlige til at udføre de nødvendige handlinger for atter at skabe orden i kaos.

I almindelighed ved du, hvad du ønsker dig af livet, og er parat til at investere både evner og energi for at realisere dine mål.

Vælg dine modstandere med omhu eller du kan vække fjendtlige følelser hos et menneske, som vil ende med at opføre sig voldeligt over for dig. Du er tilbøjelig til at bringe det værste frem i folk.

til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.

til top

Solen i 6. hus

Solen stod i dit 6. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du i alle aktiviteter kan blive pålagt visse ting af omgivelserne. Din generelle orientering i tilværelsen vil handle om at udrette noget ved at opfylde dine erhvervsmæssige forpligtelser. I helbredsmæssig henseende er denne astrologiske placering ikke ideel, eftersom Solens livgivende energi her har mindre magt og nu og da giver dig en oplevelse af at mangle fysisk styrke. Du er imidlertid tilbøjelig til at passe godt på dit helbred. I omgangen med arbejdskolleger og underordnede vil du udvise en værdig, stærk, men gavmild indstilling.

Du vil arbejde med en veludviklet stolthed i alt, hvad du foretager dig.

til top

Venus i 6. hus

Venus stod i dit 6. hus ved fødslen. Du kan anse dig selv for et heldigt menneske. Dit helbred vil gennem hele livet enten være vældig godt, eller også ejer du evnen til at komme dig hurtigt efter sygdom.

I omgangen med andre på din arbejdsplads vil du også kunne opnå øget indkomst. Din holdning til dit arbejde er, at det er behageligt at udføre. Du er ikke et hårdtarbejdende menneske; derimod er der noget dovent over dig. Skæbnen kan anbringe dig i en situation, hvor du vil komme til at arbejde under nogle umådeligt venlige og tiltalende overordnede. Et kærlighedsforhold kan blive indledt på grund af denne udveksling.

til top

Månen i 7. hus

Månen stod i dit 7. hus ved fødslen. Der kan opstå et spændende kærlighedsforhold på et tidligt stadium i livet. Du bør dog advares om, at denne partner, medmindre senere tydninger modificerer dette, kan være ret svingende i sin tilknytning.

Du er også et menneske, som i løbet af sit parforhold spiller en lang række af forskellige personlighedsroller, og som sjældent viser sin sande natur i intime situationer.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Eddie Izzard [Adb] (mand)
født den 7. februar 1962 lokaltid: 19:30
i Aden, Yemen U.T.: 16:30
45e12, 12n45 sid. tid: 04:40:03

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 18°25'50 i hus 6 direkte
Måne Fisk 26°04'37 i hus 7 direkte
Merkur Vandbærer 13°42'27 i hus 6 retrograd
Venus Vandbærer 21°08'20 i hus 6 direkte
Mars Vandbærer 4°27'01 i hus 5 direkte
Jupiter Vandbærer 19°15'24 i hus 6 direkte
Saturn Vandbærer 4°07'11 i hus 5 direkte
Uranus Løve 28°55'59 i hus 12 retrograd
Neptun Skorpion 13°28'52 i hus 3 direkte
Pluto Jomfru 9°21'40 slutningen af hus 12 retrograd
Sand Måneknude Løve 18°01'54 i hus 12 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 10°15'11
2.Hus Vægt 10°13'42
3.Hus Skorpion 11°16'00
Imum Coeli Skytte 11°32'44
5.Hus Stenbuk 10°53'43
6.Hus Vandbærer 10°19'00
Descendant Fisk 10°15'11
8.Hus Vædder 10°13'42
9.Hus Tyr 11°16'00
Medium Coeli Tvilling 11°32'44
11.Hus Krebs 10°53'43
12.Hus Løve 10°19'00

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 4°43
Sol Konjunktion Venus 2°42
Sol Konjunktion Jupiter 0°50
Sol Kvadrat Neptun 4°57
Måne Kvinkuns Uranus 2°51
Merkur Konjunktion Jupiter 5°33
Merkur Kvadrat Neptun 0°14
Venus Konjunktion Jupiter 1°53
Mars Konjunktion Saturn 0°20
Jupiter Kvadrat Neptun 5°47
Neptun Sekstil Pluto 4°07
Neptun Sekstil Ascendant 3°14
Pluto Konjunktion Ascendant 0°54
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt