•    
  Planetpositioner
  16-Okt-2017, 22:26 UT/GMT
  Sol2344'39"9s13
  Måne1931'15"6n16
  Merkur2920'59"11s00
  Venus36'58"0n10
  Mars2618'43"2n32
  Jupiter122'43"11s00
  Saturn2319' 0"22s15
  Uranus2638'15"r9n43
  Neptun1149'40"r8s00
  Pluto1656' 9"21s47
  Sand Månek.2232' 2"r14n00
  Chiron2521'43"r1n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Heinrich Comte de Rantzau [Adb], født 21 Marts 1526
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Heinrich Comte des fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Heinrich Comte de med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Efterhånden som Heinrich Comte de udvikler sig, kan han også vise sig at være noget vag eller undvigende med hensyn til at tale om vanskelige følelser, fordi han oplever ordene som barrierer, der skaber afstand og adskillelse. Som følge heraf vil han sandsynligvis udtrykke [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Heinrich Comte des indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Skønt han nødig giver kære ting ­ eller personer ­ fra sig, kan han ikke desto mindre være meget omsorgsfuld og loyal over for søskende, dog forudsat at hans egne umiddelbare behov bliver opfyldt. Han er mere interesseret i at gøre tingene end at lære om dem eller skulle [...]

[..] Han har det lidt på samme måde som skildpadden i den velkendte fabel om haren og skildpadden. Det kan godt være, at Heinrich Comte de ikke brillerer med geniale indfald, men han har klogskab til tålmodigt at tilegne sig en praktisk kunnen på sine egne præmisser, hvilket [...]

Skjulte træk

[..] Dette kan han have en stor modvilje imod at indvie forældrene i, fordi han frygter, at det ikke vil blive forstået. Hans høje sensitivitet nærmer sig til tider det synske, og han opfanger uudtalte tanker og følelser fra omgivelserne, hvilket kan forvirre og forurolige ham. Han kan [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han oplever en dyb følelse af samhørighed med andre på non-verbale planer og kan sommetider være næsten telepatisk med hensyn til at opfange og afspejle følelser og behov hos sine nærmeste. Heinrich Comte de har et stor behov for følelsesmæssig nærhed, men det vil ikke komme [...]

Heinrich Comte de har et billede af sin far som en mand, der er intelligent og alsidig, og selv i tilfælde af at faderen ikke har nogen særlig uddannelse, vil Heinrich Comte de reagere med glæde og begejstring på enhver bestræbelse fra sin beundrede far på at etablere [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt