•    
  Actuele planetaire posities
  11-dec-2017, 00:38 UT/GMT
  Zon199' 4"23s00
  Maan2737'39"4n00
  Mercurius240'23"r22s14
  Venus127'36"21s53
  Mars12'15"10s53
  Jupiter135' 5"14s47
  Saturnus2855'14"22s31
  Uranus2447'13"r9n03
  Neptunus1133'47"8s05
  Pluto185'50"21s44
  Ware Knoop1653'14"r15n46
  Cheiron2419'52"1n10
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Hans Albrecht Bethe [Adb], geboren op 2 juli 1906
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Hans Albrechts geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Hans Albrecht al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dit zijn hele mooie eigenschappen, die beslist waardering verdienen. Hans Albrecht is heel erg blij en gelukkig als hij voelt dat hij deel uitmaakt van een wat grotere groep mensen ­ dat betreft eerst zijn naaste familie, en dan een intieme kring van vriendjes en vriendinnetjes. Maar hij

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Hans Albrechts innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Doen "alsof" om maar aardig gevonden te worden is niets voor hem, en hij voelt zich pas echt gelukkig en op zijn gemak als hij zich één met anderen kan voelen. Soms is het moeilijk precies uit te maken wat Hans Albrecht nu wel of niet denkt en voelt, zo goed is hij er in [...]

[..] Het is net alsof hij reacties van anderen nodig heeft als een soort spiegel, om uit te kunnen maken wat hij zelf nu eigenlijk precies denkt en voelt. Hans Albrecht is echt niet slap of passief. Wel hij is alleen maar in staat om besluiten te nemen, en zich daar goed bij [...]

Verborgen trekjes

[..] Hij kan zelfs de schuld geven aan een denkbeeldig vriendje of vriendinnetje, op wie hij dan alle wangedrag projecteert waar hij zelf geen vorm aan durft te geven. Hoewel Hans Albrecht zich normaliter scherp bewust is van wat anderen graag willen, is het mogelijk dat hij [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Intens emotioneel zijn kenmerkt zijn omgang met anderen, en hij wil graag dat expliciet blijkt dat zulke sterke gevoelens wederzijds zijn ­ ook al gebeurt dat in de vorm van boosheid ­ want pas dan ervaart hij de relatie als echt. Een sfeer thuis die emoties onderdrukt vindt [...]

[..] Ook al is het leven van zijn vader aan de buitenkant prozaïsch en weinig opwindend, Hans Albrecht gelooft stiekem dat zijn vader in werkelijkheid heel iemand anders is ­ een gefrustreerde kunstenaar of een miskend profeet. Dit soort romantisch gedroom is belangrijk voor [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst