•    
  Actuele planetaire posities
  12-dec-2017, 12:29 UT/GMT
  Zon2040'11"23s06
  Maan1644'46"2s30
  Mercurius220'10"r21s39
  Venus140'23"22s11
  Mars158'31"11s13
  Jupiter1322'37"14s52
  Saturnus295'43"22s31
  Uranus2445'35"r9n03
  Neptunus1134'46"8s04
  Pluto188'35"21s44
  Ware Knoop1649' 4"r15n48
  Cheiron2420'24"1n10
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
Stier met Vissen

imageimage
Deze combinatie kan een aantal extreem fijne, gevoelige en liefhebbende eigenschappen naar buiten brengen. De beschermende kant van Stier wordt aangeroerd door de kwetsbaarheid en behoeftigheid van Vissen. De compassie van Vissen wordt geroerd door de wil van Stier om ongeluk te verdragen om dat wat waardevol is in het leven te behouden.

De vriendelijkheid, empathie en verbeeldingskracht van Vissen kan een mooi verzachtend effect hebben op de pragmatische kant van Stier en het verzet van Stier tegen verandering. De kalme realiteit van Stier kan Vissen helpen om creatieve mogelijkheden te richten en een gevoel geven van veiligheid en koestering.

U kunt elkaar ook veel aanmoediging geven in het ontwikkelen van uw creatieve talenten. De liefde voor schoonheid die Stier heeft kan geïnspireerd worden door de grenzeloze verbeeldingskracht van Vissen. De ontvankelijkheid van Vissen voor de onzichtbare wereld kan meer gericht worden door het respect dat Stier heeft voor vorm en vakmanschap.

Een waarschuwing: Stier kan bezitterig zijn en onvergeeflijk wanneer er wispelturigheid dreigt. Vissen kan jaloezie uitlokken door de natuurlijke empathie voor anderen, enkel door teveel sympathie voor teveel mensen te tonen.

Er zouden in deze relatie lessen te leren kunnen zijn over bezitterigheid en loyaliteit. Leer deze en u kan zowel magie als duurzaamheid hebben.

U bent een Stier

Het leven van een Stier kan in het teken staan van genieten. U vermaakt zich door aan bloemen te ruiken, naar vogels te luisteren en te genieten van een zomers briesje. U bent snel tevreden en voelt zich thuis in uw weide. Dan, op een dag, gaat u op een bloem zitten waar net een bij is geland... de rest laat zich raden. Het verhaal ... lees meer

De Vissen partner

Omdat ze echte romantici zijn, zijn Vissen meestal verliefd, zo niet op een mens, dan wel op een droom, een creatieve visie, een doel of zelfs op God. Geven hoort bij de Vissen natuur en het is voor hen onmogelijk om zich een leven alleen voor te stellen. Tenzij dit een leven alleen is dat een eenzame spirituele zoeker uitkiest ... lees meer

De mannelijke Vissen

De combinatie man en Vissen kan een beetje ongemakkelijk zijn dankzij de stereotypen die ons, ondanks onze vooruitgang, nog steeds achtervolgen. Deze man zal u niet aan uw haren grijpen en zijn grot in slepen (u zult hem zelf moeten slepen, als u haast heeft), of haastig op wollige mammoets gaan jagen terwijl u over de kookpot ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst