•    
  Actuele planetaire posities
  21-nov-2017, 10:08 UT/GMT
  Zon2917'12"20s00
  Maan125'44"19s46
  Mercurius2057' 4"25s41
  Venus1728'51"16s02
  Mars1842'29"6s19
  Jupiter94' 7"13s33
  Saturnus2641'32"22s27
  Uranus2517'18"r9n14
  Neptunus1127'57"r8s07
  Pluto1733' 0"21s46
  Ware Knoop1813'44"r15n22
  Cheiron2424'26"r1n17
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
Ram met Tweelingen

De vurige verbeeldingskracht en fantasie van Ram gecombineerd met de luchtige en eindeloze nieuwsgierigheid van Tweelingen naar mensen en het leven, kan een sprankelende relatie voortbrengen. Het is altijd stimulerend, nooit saai en steeds veranderend door de avonturen die het leven brengt. Als individuen heeft u beiden veel uitdaging ... lees meer

U bent een Ram

U heeft een doel, een missie, een gevecht nodig waarin u de vijand kunt afstraffen. Bij de kleinst mogelijke uitdaging stelt u zich meteen strijdbaar op. Het harnas, dat zorgvuldig en glanzend gepoetst bewaard wordt enkel voor het geval dat, komt meteen tevoorschijn. Gepassioneerde overtuiging, moed, heroïsme, visie, een vleugje fanatisme; ... lees meer

De Tweelingen partner

Tweelingen hebben er soms moeite mee om te weten wat ze voelen en nog meer moeite om over hun gevoelens te praten. De Tweelingen partner heeft meestal veel kennis en is bruisend en geestig over elk onderwerp behalve over zijn eigen emoties. Verliefde Tweelingen kunnen heel poëtisch en welbespraakt zijn en geen ander dierenriemteken ... lees meer

De mannelijke Tweelingen

image
Mannelijke Tweelingen zijn constant in beweging. Hij heeft de neiging zenuwachtig te bewegen en zijn ogen zullen rusteloos door de ruimte bewegen om elk persoon en ding met enorme nieuwsgierigheid te observeren. Urenlang met passie in de ruimte staren is niet zijn stijl. Het komt niet vaak voor dat mannelijke Tweelingen geen vluchtige kennis over zowat alles bezitten. Ook al is hij kernfysicus, dan nog zal hij iets weten over tuinieren, wolkenformaties en hoe het alfabet is ontstaan.

Hij vindt het leuk om interessante dingen over mensen te ontdekken, gewoon omdat mensen hem interesseren. Een emotionele uitbarsting is zeldzaam, en wanneer dat toch gebeurd, is dat vaak in de vorm van een brief of e-mail. Mannelijke Tweelingen zijn niet emotioneel oppervlakkig. Maar ze hebben het vermogen om dingen te voelen terwijl ze een onbevooroordeeld perspectief en een ondeugend gevoel voor humor behouden.

De mannelijke Tweelingen kan bijzonder romantisch zijn. Maar absolute toewijding, wat inhoudt het niet spreken of waarderen van iemand anders dan zijn partner, is ook niet zijn stijl. Hij kan een charmante flirter zijn. Hij zal jaloezie zelden uiten. Alle duistere emoties zitten namelijk veilig opgeborgen in zijn onderbewuste. Hij verwacht dit dus ook niet van u. Het is onmogelijk om hem aan uw zijde te houden tijdens een feestje, want het hele nut van een feestje is om met zoveel mogelijk mensen te praten. Met mensen wordt bedoeld anderen dan uzelf. Wen er maar aan.

Woorden fascineren hem. Emoties ook, maar die moeten met fatsoen geuit worden en besproken met gereserveerdheid. Hij kan gevoelig en meelevend zijn en hij heeft het zeldzame vermogen om zich te verplaatsen in anderen en zo te begrijpen waarom anderen zich zo voelen. Een avond met geschreeuw, een zee van tranen en doordrenkte zakdoeken is niet zijn idee van leuke vrijetijdsbesteding. Hoe makkelijker u zich in woorden kunt uitdrukken, hoe leuker hij het vindt. Hoewel constant gezeur en geklaag bij hem ook niet in goede aarde vallen.

Als u een klacht heeft of u wilt iets veranderd zien, vertel hem dat dan kalm, ontspannen en op een logische manier en wees er ook eerlijk over. Hij is zelf eerlijk genoeg om zijn eigen tekortkomingen te erkennen. Communiceren geeft de voorkeur boven emotionele uitbarstingen. Hij zal luisteren en omdat hij flexibel is en niet belast met koppige trots is hij in staat om oprechte verontschuldigingen te uiten en zal hij zijn best doen om zijn deel van het probleem aan te pakken. Beter zelfs, schrijf hem een brief. Hij heeft iets met schrijven: liefdesbrieven, verhalen, grappen en elegante e-mails.

Ook al zal hij hevige emotionele discussies uit de weg gaan, hij heeft een scherpe en bliksemsnelle greep op het menselijk gedrag. Tenslotte spendeert hij veel tijd in het observeren van mensen. Hij zal u misschien beter begrijpen dan u denkt.

De mannelijke Tweelingen heeft een soort van wereldsheid en een geslepen en veelzijdige geest. Mannelijke Tweelingen hebben vaak een hoogontwikkeld gevoel voor smaak en ze waarderen elegantie, spitsvondigheid en stijl. Als u fysiek veroverd en aan uw haren naar zijn grot gesleept wilt worden, probeer dan een ander dierenriemteken.

De mannelijke Tweelingen hebben een interessante partner nodig. Dat betekent niet dat u een briljante intellectueel moet zijn. Maar uw geest moet vooral levendig zijn. Praat vooral de hele dag over uw klachten en ongemakken en over wat de buren nu weer deden en u vraagt om problemen. Wees er op bedacht als hij zijn uren spendeert met surfen op het net, want dan bereidt de vlinder zich waarschijnlijk voor op een vlucht naar andere oorden.

Wat zijn stemmingen en ontwijkende gedrag aanvaardbaar maken is dat hij een heel interessante persoonlijkheid is. Voor sommige mensen klinkt dat niet echt aanlokkelijk. Maar voor diegene die genoeg hebben van saaie mensen die saaie humorloze en fantasieloze levens leven, zijn Tweelingen als een magische druppel levenselixer. Hij herinnert u er aan dat het leven nieuw, plezierig en fascinerend is. Breng wat tijd met hem door en u zult misschien ontdekken dat ook u vleugels heeft gekregen.

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst