•    
  Actuele planetaire posities
  18-nov-2017, 06:46 UT/GMT
  Zon266'58"19s17
  Maan2349'28"13s54
  Mercurius179'47"25s22
  Venus1332'15"14s48
  Mars1643'44"5s34
  Jupiter824' 3"13s21
  Saturnus2621' 8"22s26
  Uranus2523'26"r9n16
  Neptunus1128'15"r8s07
  Pluto1728'27"21s46
  Ware Knoop1854' 1"r15n09
  Cheiron2427' 7"r1n19
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
Leeuw met Maagd

Leeuw is vurig en Maagd is aards en in veel gevallen werkt deze combinatie heel goed. Leeuw kan visie, verbeelding en opwinding bieden terwijl Maagd een koel perspectief, analyse en orde kan bieden. Leeuw kan Maagd helpen meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en Maagd kan Leeuw helpen om dromen te verwezenlijken. U kunt goed samenwerken ... lees meer

U bent een Leeuw

Publicisten van de Leeuw hebben er voor gezorgd dat de Koning van de Dieren in kranten en columns wordt gepresenteerd als het ultieme, hoogste ideaal: golvende manen, stralend zelfvertrouwen, vrijmoedigheid en creativiteit. Leeuw is er klaar voor om elke vijand te slim af te zijn en hij houdt van het leven en het applaus van het ... lees meer

De Maagd partner

image
De sensuele behoeften van Maagd zijn vaak diep en krachtig. Hun gevoeligheid en teerheid maken dat ze zich op een scherpzinnige manier bewust zijn van de behoeften van andere personen. Andere meer gehaaste dierenriemtekens zal dit niet opvallen. Maar het duurt lang voordat Maagden verliefd worden. Ze worden niet voor de gek gehouden door een knap koppie of een prachtig lichaam. Ze denken te veel en weten te veel.

De Maagd partner moet communiceren en werk is enorm belangrijk. Maagden identificeren zich vaak met hun werk en beoordelen zichzelf door na te gaan hoe goed ze aan hun eigen verwachtingen voldoen. Als u hun interesse in werk niet deelt, of u toont niet de bereidheid om over dingen te praten die zij belangrijk vinden, dan kan Maagd, zelfs met een seksueel opwindende partner, heel verveeld raken. Emotie en seksualiteit zijn niet genoeg om het hart van een Maagd sneller te laten slaan. Er moet ook een intellectuele connectie zijn.

Maagden houden van handboeken en gebruiksaanwijzingen. Ze zullen alles proberen wanneer dit is uitgelegd op een duidelijke, makkelijk te begrijpen, stapsgewijze manier. Haal het handboek weg en paniek is het gevolg. Ze lezen altijd eerst het handboek en dit maakt ze beangstigend begaafd in bijna alles dat ze in het leven gaan ontdekken.

Helaas zijn er geen handboeken voor het omgaan met liefde en passie, hoewel er velen zijn die doen alsof dat wel zo is. Het is niet verbazend dat zoveel Maagden vreselijk bang zijn voor de, zoals zij het noemen, gevaarlijke krankzinnigheid van het verliefd worden. U zult veel Maagden vinden die stoer en onromantisch lijken, seksueel ervaren maar emotioneel teruggetrokken. Zij zullen u vertellen dat het goed is om het elke nacht te doen, maar ze zullen het beangstigende zesletterwoord dat begint met "L" nooit zeggen.

Wilde, maanverlichte, liefde-op-het-eerste-gezicht ontmoetingen vallen niet bij Maagd in de smaak. Ze observeren de wereld te veel om dit soort ontmoetingen serieus te nemen. En ze houden niet van risico's. Gokken met spontane passie kan pijnlijk zijn en tot desillusies leiden. Sommige Maagden gedragen zich koel en afstandelijk tegen iedereen tot wie ze zich aangetrokken voelen, omdat ze alles wantrouwen dat plotseling, oncontroleerbaar en onverklaarbaar is.

Natuurlijk vindt u soms een echt uitbundige Maagd die het ijs lijkt te breken. Maar kom wat dichterbij. U ontdekt vaak dat hun hart niet echt geraakt is. Liefde is voor een Maagd iets dat tijd nodig heeft, en waar kennis en voorzichtigheid geboden zijn. Uiteindelijk kiezen ze voor betrouwbaarheid boven uitbundigheid.

Maagden zijn realisten. U kunt dit zien in hun smaak, de inrichting van hun huizen en in hun werk. Bruikbaarheid, veiligheid, kundigheid en kwaliteit hebben de voorkeur boven het opzichtige, het onbetrouwbare en mode rages. Het kan vreselijk saai zijn of het kan, wanneer aangelengd met een beetje humor en gevoel voor plezier, een kwaliteit van begrip, warmte en wijsheid geven die heel magnetisch is en een hoge aantrekkingskracht heeft. Het werkwoord is hier "plezier". De Maagd partner kan uw hulp nodig hebben om dit woord te leren toepassen.

Aardse Maagden onthouden zich vaak van louter plezier in het leven. Ze willen het maar wat graag, maar ze zijn bang dat ze er een te hoge prijs voor moeten betalen. Maagden hebben vaak een lange lijst met zaken die elke dag gedaan moeten worden. Plezier staat niet op deze lijst. Maagden kiezen vaak een partner die al de frivoliteit, onvoorspelbaarheid en onbaatzuchtigheid in zich heeft die ze bij zichzelf niet toestaan.

Wanneer u het onstuimige en onbetrouwbare type bent die een geheime afspraak met God lijkt te hebben en feitelijk gokt met het leven in plaats van echte voorzichtigheid in acht te nemen, dan werkt u waarschijnlijk als een magneet op een Maagd partner. Dit betekent niet dat dit een hemelse verbinding is. Wanneer de Maagd partner wat losser wordt en de mooie poëtische ziel laat zien is de kans groot dat u een prachtig mooie toekomst tegemoet ziet. Maar wanneer hij Pygmalion probeert te spelen en probeert u meer "volwassen" te maken, dan zult u vuur spuwen als een draak en zult u snel op de vlucht slaan omdat u het zat bent om voortdurend bekritiseert en beklaagd te worden.

Relaties zijn zelden makkelijk voor een Maagd, tenzij ze heel veilig een ander aards type vinden die precies past in zijn ordelijke wereld. Maar helaas wordt het leven voor beiden nogal saai en somber en krijgen ze het gevoel de boot gemist te hebben. De Maagd partner kan de meest vriendelijke, lieve, slimme en oprecht behulpzame van alle partners zijn. En ja, hij kan ook heel gepassioneerd zijn. Het enige dat hij moet leren is zo nu en dan een kind te zijn en te herkennen dat wat bruikbaar is niet altijd synoniem is voor levend, betekenisvol en een leven vol plezier.

De mannelijke Maagd

Enkele van de meest bewonderenswaardige menselijke kwaliteiten zijn te vinden in de mannelijke Maagd. Eén van deze kwaliteiten is het verlangen om dienstbaar te zijn. Hij is genereus wanneer u hulp, ondersteuning, advies of materiële assistentie nodig hebt. Altijd redelijk, zal hij u uithoren over uw problemen en hij vindt het ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst