•    
  Actuele planetaire posities
  21-nov-2017, 01:05 UT/GMT
  Zon2854'21"19s55
  Maan2657'57"19s29
  Mercurius2030'56"25s39
  Venus170'26"15s53
  Mars1828'13"6s14
  Jupiter859'20"13s32
  Saturnus2639' 4"22s27
  Uranus2518' 2"r9n14
  Neptunus1127'59"r8s07
  Pluto1732'27"21s46
  Ware Knoop1817'27"r15n21
  Cheiron2424'44"r1n17
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
Stier met Boogschutter

Dit is een aantrekkingskracht tussen totaal verschillende naturen. Het kan de ene keer extreem heet en de andere keer extreem koud zijn terwijl u geen van beiden doorheeft wat deze verandering nu veroorzaakt heeft. Stier is een aardeteken, betrokken en bezitterig met een liefde voor veiligheid en een diepe waardering voor ... lees meer

U bent een Stier

Het leven van een Stier kan in het teken staan van genieten. U vermaakt zich door aan bloemen te ruiken, naar vogels te luisteren en te genieten van een zomers briesje. U bent snel tevreden en voelt zich thuis in uw weide. Dan, op een dag, gaat u op een bloem zitten waar net een bij is geland... de rest laat zich raden. Het verhaal ... lees meer

De Boogschutter partner

image
Boogschutters kunnen een bepaalde tegenzin ontwikkelen voor wat betreft dingen als huwelijksgeloften. De grote liefdes van een Boogschutter zijn toekomstige mogelijkheden, dus zullen ze van nature steigeren als hun gevraagd wordt al deze mogelijkheden op te geven voor een enkele realiteit voor de rest van hun leven. "Tot de dood ons scheidt" is een zin die krachtig weerklinkt door het woord "dood". Dit is wat absolute toewijding waarschijnlijk inhoudt volgens de altijd op jacht zijnde centaur. Dit slaat vooral op de centaur die zich al eens gebrand heeft in die dagen dat zijn jeugdige idealen nog onbezoedeld waren.

Diep in de ziel van elke Boogschutter schuilt een doler. Dit betekent niet dat een Boogschutter geen blijvende banden kan aangaan. Die eindeloze zoektocht naar betekenis kan in de eigen ziel plaatsvinden en hoeft niet in een serie geïdealiseerde liefdes vorm te krijgen. Maar zelfs met deze meer filosofische Boogschutter is het geen goed idee om de jaloerse, wantrouwige geliefde te spelen. Het zal echt niet helpen en het zal uw Boogschutter recht in meer open en minder vasthoudende armen drijven. Boogschutters kunnen heel verantwoordelijk zijn maar ze willen niet door anderen op hun verantwoordelijkheden gewezen worden. Als u geen liefde kunt geven met lichte, gulle handen, zoek dan een meer behoeftig, aan huis gebonden teken.

Boogschutters zijn idealisten en dus makkelijk betoverd door hun romantische fantasieën. Elk verzetje die op deze manier is begonnen betekent vaak heel weinig en als Boogschutters afdwalen, zullen ze meestal weer omkeren en naar huis komen. U hoeft daar niet te blijven wachten, maar u heeft wellicht een tolerante lange termijn visie nodig, eerder nog dan wrok. Boogschutters verlangen stabiliteit en zijn er tegelijk bang voor. Ze zullen er meer naar verlangen als het niet als een molensteen om hun nek hangt. Ze worden gedreven door een vage angst over hun sterfelijkheid. Ze hebben eigenlijk moeite met het leven in een lichaam omdat dit herinnert aan de grenzen die deze sterfelijkheid met zich meebrengt.

Hun visie over de liefde is vaak zo groots en mythisch dat u hieraan nooit hoopt te voldoen. U heeft zowel vertrouwen als humor nodig om uw Boogschutter partner het onverkrijgbare na te laten jagen en hier gedesillusioneerd door te worden. Natuurlijk zijn er genoeg Boogschutters die absoluut in staat zijn om een verbinding in een relatie aan te gaan. Ze houden er echter nog steeds niet van om psychologisch en seksueel opgesloten te zitten.

Leer deel te nemen aan hun fantasierijke vluchten, of ga anders stilletjes door met uw leven. Klaag nooit over hun dromen en verneder deze niet. Het is tragisch om een centaur gebonden en opgesloten te zien door iemand die hun vrijheidslievende geest niet kan waarderen. Emotionele manipulatie en het vernietigen van hun dromen zullen Boogschutter misschien aan huis gebonden houden, maar diep van binnen bent u hem wel degelijk kwijt.

Boogschutters moeten ergens in geloven en ze hebben doelen nodig, zelfs als deze niet realistisch zijn. Een Boogschutter eraan herinneren dat zijn droom dom of kinderachtig is, is de beste manier om hem achter een nieuwe pijl aan te jagen. Aan de ander kant zou u niet bij een Boogschutter zijn als u niet in ieder geval een heel klein beetje in die droom gelooft, toch?

Boogschutters kunnen de meest genereuze van alle zielen zijn, zowel materialistisch als emotioneel. Ze houden niet van eisen, maar ze kunnen hun geliefden verrassen met hun enthousiasme en grootmoedigheid. Ze kunnen egoïstisch en ongevoelig zijn, moor nooit met opzet. U moet hem gewoonweg simpel vertellen, zonder die tien jaar van heimelijke afkeuring die onderhuids broeit, dat hij uw verjaardag is vergeten.

Boogschutters geloven in democratie, dus probeer de "doe het omdat ik het zeg" aanpak niet op hem uit, want u wordt enkel uitgelachen of in de steek gelaten. Boogschutter heeft behoefte aan en heeft grote waardering voor een vriend die deze prachtige dromen deelt en die er zal zijn wanneer hij hardhandig neerkomt, wat vroeg of laat altijd gebeurt. Dit is niet echt veel gevraagd als u denkt aan al die warmte, dat enthousiasme, de vrijgevigheid, humor en inspiratie die de Boogschutter partner kan bieden. Waar zijn vrienden anders voor?

De mannelijke Boogschutter

Dit ontwijkende en fascinerende wezen wordt vaak herkend aan zijn neiging wilde gebaren te maken en zijn enorm grappige verhalen. Eén van de leukste dingen van de mannelijke Boogschutter is zijn gevoel voor dramatisch ironie. Hij zal vaker op het mentale dan op het fysieke vlak reizen en rondzwerven. Dit is de filosoof ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst