•    
  Actuele planetaire posities
  17-dec-2017, 16:24 UT/GMT
  Zon2555'25"23s22
  Maan1932'54"18s46
  Mercurius1532'56"r19s56
  Venus2030'18"23s00
  Mars512'52"12s20
  Jupiter1422' 5"15s10
  Saturnus2942'10"22s31
  Uranus2440'45"r9n01
  Neptunus1138'44"8s03
  Pluto1818'21"21s43
  Ware Knoop162'29"r16n02
  Cheiron2423'11"1n10
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
Ram met Ram

Vuur gecombineerd met vuur veroorzaakt meer vuur en dit is een hete en brandbare combinatie. U bent beiden pioniers, moedig en vastbesloten om uw eigen weg te gaan. U bent beiden overtuigd van de rechtvaardigheid van uw visie. Als u uw visie deelt, bent u een onoverwinnelijk team. U bent dan in staat een spannende levensstijl op te bouwen ... lees meer

U bent een Ram

U heeft een doel, een missie, een gevecht nodig waarin u de vijand kunt afstraffen. Bij de kleinst mogelijke uitdaging stelt u zich meteen strijdbaar op. Het harnas, dat zorgvuldig en glanzend gepoetst bewaard wordt enkel voor het geval dat, komt meteen tevoorschijn. Gepassioneerde overtuiging, moed, heroïsme, visie, een vleugje fanatisme; ... lees meer

De Ram partner

image
Het leukste aan de liefde is voor een Ram de spanning van de jacht. Dit betekent dat u te allen tijde moet voorkomen dat u voorspelbaar wordt, dat is namelijk oersaai. Gevoelig en stabiel, ja; in herhalingen vallend en bekrompen in uw denken en visie, nee. Het is meestal een goed idee om een beetje terughoudend tegen de Ram te zijn wanneer u tegenover zijn vurige romantische liefdesverklaringen komt te staan. U moet weten hoe u het spel spelen moet en in zeker opzicht is de liefde voor de Ram ook een spel. Niet dat het niet serieus kan zijn, maar het moet vooral een avontuur zijn, een uitdaging en een constante ontdekkingsreis naar nieuwe mogelijkheden.

Rammen hebben een doel nodig. Zonder doel is het leven zinloos. Het doel kan lange of korte termijn zijn, maar een doel op korte termijn is vaak het beste, omdat dit teken niet begiftigd is met een grote hoeveelheid geduld. Er moet een stralend beeld te zien zijn aan het einde van de jacht. De Ram partner heeft een zoektocht nodig en is in essentie niet in staat om zich over te geven aan chronische huiselijkheid zonder het gevoel dat er een nieuwe uitdaging juist om de hoek ligt. Als u iemand wilt die altijd beschikbaar is om de hagen in de tuin te snoeien en het kerstdiner met uw ouders te nuttigen, jaar na jaar, eeuw na eeuw, zoek dan een ander dierenriemteken.

Voor een Ram is het leven een constante strijd om nieuwe ideeën te ontwikkelen die de wereld verbeteren. Echter, hoe ongeduldig, opvliegend en ongevoelig ze ook zijn, Rammen hebben het gevoel nodig dat ze steeds nieuwe kansen kunnen creëren voor verandering. Daarom is het geen goed idee om te vaak te lichtgeraakt te zijn. Toegegeven, het leven met een Ram kan heel stressvol zijn als u het type bent die houdt van stabiliteit en zekerheid en u een vastgeroest status quo heeft.

Een Ram is van nature op zoek naar uitdagingen. Of dat nou op geld, emoties of ideeën betrekking heeft. Sommige Rammen houden van snelle auto's en gevaarlijke sporten. Veel Rammen zijn zo razend energiek dat u al moe wordt door alleen al naar ze te kijken. Ze nemen zo intens en zoveel hooi op hun vork dat het lijkt alsof ze een soort onzichtbare pil nemen waardoor ze niet hoeven te eten en te slapen. Ze hebben meestal haast en jagen u op tot u totaal buiten adem bent, zelfs wanneer er geen reden lijkt te zijn om te haasten.

Als ze iets willen zijn Rammen niet subtiel, tenzij u een zodanige bange Ram treft die de vechtlust al tijdens de kindertijd verloren heeft. Geen emotionele chantage, strategische planning of diplomatieke belangenbehartiging, alleen een simpel "Doe het!" Als u hier geen gehoor aan geeft is de kans groot dat u een woedeaanval over u heen krijgt met als gevolg een avond vol kille stilte, een verbale tirade of een paar stukgegooide borden.

Rammen kunnen klagend, irritant en slechtgehumeurd zijn. Als ze ergens voor gaan, dan is niets zo goed, zo waar en zo vanzelfsprekend als dat. Ze hebben gewoonweg niet in de gaten dat u uw eigen meningen heeft, tenzij u tegen ze schreeuwt. En ze zijn vaak oprecht gekwetst als u denkt dat ze egoïstisch of egocentrisch zijn. Sterker nog, de Ram partner is niet meer egoïstisch dan iemand anders, vaak zelfs minder. Hij is hier enkel eerlijker over. De Ram partner kan warm, ondersteunend en edelmoedig zijn en zal vaak het beste over anderen denken, tenzij iemand een onaangename verrassing heeft. Gemeenheid en wrok maken hem echt van streek, dus laat dit niet gebeuren.

Leer om net zo direct, open en rechtschapen te zijn als uw Ram en het zal veel beter gaan. Hoe het ook gaat, u zult nooit verveeld zijn. Zelfs onderdrukte, onzekere Rammen zijn niet saai; hun neuroses zijn altijd interessant, mits op de proef gesteld. Als u een flegmatisch, rustig maatje wilt, blijf uit de buurt van Ram. Zijn pad in dit leven draait niet om tevredenheid. Het gaat om de uitdaging, veranderingen en het najagen van de grote droom. Waarom zou u hier niet aan meedoen?

De mannelijke Ram

De mannelijke Ram heeft een dapper en nobel hart. Hij kan ook ondraaglijk beschermend zijn. U zult hem keer op keer moeten aanspreken om hem er aan te herinneren dat zijn bemoeizucht niet altijd welkom is. Ook zult u hem letterlijk binnenste buiten moeten keren om hem te laten begrijpen dat u heel goed in staat bent om uzelf te ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst