•    
  Actuele planetaire posities
  12-dec-2017, 20:35 UT/GMT
  Zon210'47"23s08
  Maan2059' 3"3s56
  Mercurius2132'11"r21s31
  Venus1425'52"22s15
  Mars211'14"11s17
  Jupiter1326'33"14s54
  Saturnus298' 6"22s31
  Uranus2445'13"r9n03
  Neptunus1135' 0"8s04
  Pluto189'13"21s44
  Ware Knoop1647'22"r15n48
  Cheiron2420'32"1n10
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
en
en

Astrologie voor Geliefden

Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
Boogschutter met Schorpioen

Als u samen bent, kunt u het anderen niet kwalijk nemen dat ze denken in de laatste akte van een opera of drama van Shakespeare te zijn gestapt. Als vurige Boogschutter en waterige Schorpioen elkaar ontmoeten is stoom een onvermijdelijk bijproduct. U houdt beiden van drama en u wilt het maximale van de intensiteit van ... lees meer

U bent een Boogschutter

Een centaur is een mythische figuur, half paard en half mens. Ze schieten hun pijlen altijd naar een doel ver over de horizon om er vervolgens in snelle galop achter aan te jagen. Soms vinden ze de pijl. Soms dwalen ze heel ver af door al het prachtige natuurschoon dat ze onderweg tegen komen. U richt de pijl van uw intuïtieve ... lees meer

De Schorpioen partner

image
Er is over de passie van de Schorpioen zoveel geschreven dat verdere details onnodig zijn. Deze beschrijvingen zijn ook niet echt op waarheid berust. Schorpioenen bezitten inderdaad een overvloed aan passie. Maar deze passie wordt echter niet altijd op de meest voor de hand liggende manier geuit. Seksualiteit is voor Schorpioenen een poort, een manier om een andere ervaring op te doen. Het is niet enkel een fysieke uitlaatklep.

Seks en liefde hangen samen met de behoefte aan een soort transformatie die een gewone relatie niet kan bieden. Noem het wat u wilt; een mystieke ervaring, een hunkering naar diepte, een overgave aan iets groters dan uzelf, het heeft in ieder geval meer te maken met de ziel dan met het lichaam. De Schorpioen partner heeft een vermogen voor langdurige, onverwoestbare loyaliteit en liefde. Hij is in staat om een grote zelfopoffering te tonen. Er zit een vleugje fanatisme in hem en dit kan in zijn relaties doordringen, net als zijn spirituele en politieke houdingen.

Schorpioenen zwemmen niet in het ondiepe. Ze duiken in diepere wateren dan ze aankunnen. Helaas kan dit fanatisme in relaties tot uitdrukking komen in extreem wantrouwen en absolute bezitterigheid. Tenminste, als de Schorpioen verliefd is. Als hij dat niet is en de magische toegangspoort tot het hogere (of lagere) rijk is niet beschikbaar, dan is de kans groot dat u geconfronteerd wordt met echt emotioneel ijs.

Het grootste probleem van de Schorpioen partner is de behoefte alles onder controle te hebben. Dit kan zich uiten op een aantal zeer onaantrekkelijke manieren. Zoals het hebben van zoveel trots dat er geen excuses komen wanneer hij iets heel doms heeft gedaan. Of het tonen van onverzoenlijke afkeer en u straffen met stilte en een atmosfeer zo dik als vette rook, zonder dat u weet wat u heeft gedaan. Of allerlei manieren vinden om u te testen omdat hij u niet echt vertrouwt. U zult zelden horen hoeveel u voor de Schorpioen partner betekent, maar u kunt er alles om verwedden dat, hoe minder u hoort, hoe dieper zijn liefde is.

Aan de andere kant hebben Schorpioenen weinig respect voor iemand die niet terug vecht. De Schorpioen partner moet winnen, maar reik hem de overwinning niet aan op een gouden bord. Het is niet verrassend dat crises gewoon zijn in de relaties van Schorpioen. Dat geldt natuurlijk alleen als u niet een van die onderdrukte Schorpioenen heeft waar alles van binnen broeit en dat een pluimpje stoom het enige is dat u zo nu en dan te zien krijgt. Als u een van deze types heeft, pas dan maar op. Stuur uw Schorpioen naar een therapeut om de druk van de ketel te halen. Het is namelijk niet leuk wanneer de ketel in uw gezicht ontploft.

Wat heel zeldzaam en prachtig is, is dat de Schorpioen partner een enorme bekwaamheid heeft om u te begrijpen. Aangezien hij heel weinig mist, zal hij heel snel veel over uw diepste motivaties weten. Als u niet houdt van dit soort eerlijkheid in een relatie, kies dan een ander teken. Maar als liefde voor u meer betekent dan rondhangen in een discotheek, dan heeft Schorpioen u veel te bieden. Een relatie met een Schorpioen betekent niets minder dan transformatie.

Onderzoeken is de favoriete bezigheid van Schorpioen. Een wantrouwige Schorpioen zal de telefoonnummers in uw kleine zwarte boekje nagaan terwijl u in bad zit, of zal de bonnetjes in uw portemonnee controleren. Sommige Schorpioenen worden zelfs detectives of forensisch pathologen. Maar welke spelletjes er ook gespeeld worden, voor de Schorpioen partner is een relatie elk uur van de dag levend en belangrijk. Het is niet iets dat op de boekenplank wordt weggelegd omdat hij iets anders gaat doen.

Sommige mensen denken dat bezitterigheid iets vaag pathologisch is of ideologisch "fout" is en dat we allemaal zouden moeten zeggen: "wat jou gelukkig maakt, maakt mij gelukkig." De Schorpioen partner zal eerder zeggen: "als je zonder mij gelukkig bent, zul je er een grote prijs voor moeten betalen." Voor Schorpioenen is bezitterigheid net zo gewoon als ademhalen. Gevoelens van Schorpioenen zijn intens. Het duurt lang voor ze geleerd hebben om te vertrouwen, maar dan laten ze ook niet makkelijk los. Sommige Schorpioenen beschermen hun hart omdat ze bang zijn vernederd te worden en zullen enkel oppervlakkige ontmoetingen toestaan in hun leven. Maar dat zijn Schorpioenen op de vlucht.

Niemand ervaart een relatie met een Schorpioen zonder verandering. Of de relatie nu lang of kort duurt, u wordt meer zelfbewust en kijkt met meer diepgang naar het leven. Verwacht niet enkel lieflijkheid en licht. Een aantal zeer wijze mensen hebben ooit gezegd dat het leven bestaat uit donker en licht en enkel domme mensen geloven dat dit niet zo is. Een Schorpioen is zeker niet dom.

De mannelijke Schorpioen

Laten we de glamour en rookgordijnen eens weghalen en kijken wat er onder ligt. De emotionele behoeften van een mannelijke Schorpioen zijn volkomen menselijk: affectie, acceptatie, geruststelling, intimiteit, liefde, gezelschap. In grote hoeveelheden. Mannelijke Schorpioenen kunnen harteloosheid en valsheid in een partner ... lees meer

Tekst gebaseerd op het boek
"Astrology for Lovers",
Liz Greene, Paperback - 368 pagina's, 1990
© Liz Greene / Astrodienst AG

 

Verberg
Nu voor een korte tijd:
Psychologische Horoscoop Analyse met een korting van 30%!
Aanbieding eindigt in:
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst