•    
  Actuele planetaire posities
  17-aug-2017, 00:17 UT/GMT
  Zon2418' 3"13n25
  Maan2024'16"18n21
  Mercurius1055' 0"r3n20
  Venus197'16"21n21
  Mars1739' 2"16n38
  Jupiter1923'29"6s32
  Saturnus2114'26"r21s57
  Uranus2826'56"r10n22
  Neptunus1322' 3"r7s24
  Pluto1716'34"r21s38
  Ware Knoop2413' 3"13n27
  Cheiron2758' 4"r2n52
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Physician 8184 [Adb], geboren op 30 mei 1938
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introductie
Boogschutter Ascendant *Zon in Tweelingen *Zon in het Zesde Huis *Maan in Kreeft *Maan in het Zevende Huis *Venus in Kreeft *Venus in het Zevende Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Zevende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 30 mei 1938 om 20:45 in Elbow,.

Je zonneteken is Tweelingen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Boogschutter en je Maan staat in Kreeft.

naar boven

Boogschutter Ascendant

Je bent een toegankelijk en extravert type dat heel eerlijk en oprecht overkomt. Je kunt zelfs soms lomp en indiscreet zijn. Als mensen gekwetst worden door jouw directe opmerkingen moeten ze beseffen dat je het in feite niet kwaad bedoelt.

Je barst van de energie en bent zeer op je vrijheid gesteld. Kun je je eigen leven niet inrichten zoals je wilt, dan voel je je gevangen.

De kans is groot dat je geïnteresseerd bent in sport en outdooractiviteiten.

naar boven

Zon in Tweelingen

Je hebt een snelle, sprankelende geest. Je bent heel nieuwsgierig en wilt zo snel mogelijk een antwoord op al je vragen.

Je bent beweeglijk en ontdekt graag nieuwe plekken. Als je iets kent en eraan gewend bent, verveelt het je snel, zodat je het wilt inruilen voor iets nieuws.

Je bent dol op spelletjes, vooral die waarin jouw kennis aan die van een ander wordt getoetst.

Je stemmingen wisselen snel en je verdoet niet veel tijd met ongelukkig of verdrietig zijn. Je voelt je al meteen beter zodra zich iets nieuws of interessants aandient.

Je raakt wellicht verslingerd aan boeken en lezen en je leert het liefst spelenderwijs, door met anderen te praten.

naar boven

Zon in het Zesde Huis

Je bent een beetje verlegen en blijft het liefst op de achtergrond. Maar, wat je ook aanpakt, je wilt alles heel precies en goed doen. Je stelt zeer hoge eisen en probeert al het werk dat uit je handen komt zo goed als perfect te laten zijn.

Je bent niet goed bestand tegen agressieve mensen. Toch moet je leren om voor jezelf op te komen anders gaan zij je leven beheersen. Probeer meer zelfvertrouwen op te bouwen en minder zelfkritiek te hebben.

Je bent vooral bezig met doelen op de lange termijn en bezit meer inzet en vastberadenheid om je daaraan te houden dan de meeste mensen van jouw leeftijd.

naar boven

Maan in Kreeft

Omdat Kreeft het teken is dat verbonden is met de Maan, sta je emotioneel waarschijnlijk heel sterk in je schoenen. Je bent gevoelig en zorgzaam.

Goed met je moeder overweg kunnen is bijzonder belangrijk voor je en je hebt veel liefde en aandacht nodig van haar, maar ook van de rest van je familie. Zodra je ouder wordt, merk je dat ook jij heel goed dat soort steun aan anderen kunt geven en dat je zorgt voor mensen die dat nodig hebben.

Gevoelens zijn belangrijker voor je dan kil en in jouw ogen saai, logisch denkwerk.

Je wordt gemakkelijk geraakt door kritiek. Niet dat je zwak of kwetsbaar bent, maar je bent echt overgevoelig voor de mening van anderen.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

Intieme vrienden kies je op basis van jouw emotionele reacties op hen. Tenzij mensen sterk op je gevoel inspelen en emotionele steun en veiligheid bieden, voel je jezelf niet tot hen aangetrokken.

Je trekt mensen aan wiens gevoelens sterk zijn en duidelijk aan de oppervlakte liggen, want je voelt graag emotionele betrokkenheid bij je vrienden. Zulke mensen helpen ook om je eigen gevoelens te leren begrijpen.

De kans bestaat dat je al vroeg in je leven trouwt of een hechte band met iemand aangaat. Je hebt de veiligheid en emotionele nabijheid van een relatie nu eenmaal nodig.

naar boven

Venus in Kreeft

Je hecht je sterk aan mensen en hebt behoefte aan een bijzonder affectieve band met je ouders. Je wilt er zeker van zijn dat je voor emotionele steun altijd op iemand kunt rekenen. Tegelijkertijd ben je bereid om diezelfde steun te bieden aan iedereen van wie je houdt.

Als je denkt dat niemand van je houdt, kun je wanhopig op zoek gaan naar een vriend die je moreel bij kan staan.

Wanneer je iemand graag mag is dat ook intens en laat je dat merken. Je zult nooit iemand die je aardig vindt kwetsen, tenzij diegene jou eerst kwetst. In dat geval sla je terug.

De relatie met je moeder is bijzonder belangrijk. Heb je een goede band met haar, dan zullen de meeste relaties in het leven goed verlopen.

naar boven

Venus in het Zevende Huis

Je zult altijd een stabiele relatie willen hebben. Een verhouding geeft je het gevoel completer te zijn dan wanneer je alleen bent.

Zelfs wanneer je jong bent heb je graag mensen om je heen en werk je liever samen dan alleen. Je bent eerder uit op harmonie dan dat je je zin probeert door te drijven. Dat is heel mooi, maar je moet ook leren dat je in sommige situaties in duidelijke bewoordingen voor jezelf en je rechten moet opkomen.

Je bent graag in het gezelschap van mensen die aantrekkelijk, artistiek of creatief zijn. Later trouw je wellicht met iemand die deze kwaliteiten heeft.

naar boven

Mars in Tweelingen

Je hebt een energieke aanpak en werkt heel snel. Je hebt de neiging aan meerdere projecten tegelijk te werken, steeds aan iets nieuws te beginnen en nooit iets af te maken. Wanneer je deze tendens om oppervlakkig wat mee te dobberen met allerlei activiteiten niet afleert, zul je nooit echt vakmanschap bereiken.

Je bent gewiekst en denkt snel. Die aanleg gebruik je graag, vooral om met anderen te debatteren en kibbelen in een sfeer van vriendelijke onenigheid.

Probeer niet te impulsief keuzes te maken. Als je te snel beslissingen neemt, zit je er vaak naast.

naar boven

Mars in het Zevende Huis

Als je goed met mensen wilt leren omgaan, moet je compromissen sluiten. Je wilt constant je eigen zin doordrijven en dat veroorzaakt onenigheid en zelfs ruzie.

Probeer jezelf niet steeds als tegenstander van anderen te zien. Als je echt het gevoel hebt dat je meer strijd levert dan dat het iets oplevert wanneer je met iemand samenwerkt, is het beter om alleen te werken.

Werk je wel graag samen, dan kun je werk verzetten voor twee. Zolang je gelooft dat je door samenwerking je doelen sneller kunt bereiken, zul je zeker slagen.

Het is belangrijk dat je die lessen nu leert, anders kan deze stand aangeven dat je een moeilijk huwelijk krijgt omdat je te veel op jezelf bent gericht om een echt partnerschap aan te gaan.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Physician 8184 [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 30 mei 1938 kloktijd: 20:45
in Elbow, Canada U.T: 03+45
106w35, 51n07 sterrentijd: 13:10:37

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Tweelingen 9°02'21 in huis 6 direct
Maan Kreeft 1°10'37 in huis 7 direct
Mercurius Stier 16°53'01 in huis 5 direct
Venus Kreeft 7°49'45 in huis 7 direct
Mars Tweelingen 25°23'56 in huis 7 direct
Jupiter Vissen 1°31'25 in huis 2 direct
Saturnus Ram 15°05'43 in huis 3 direct
Uranus Stier 15°10'44 in huis 5 direct
Neptunus Maagd 18°21'41 in huis 9 stationair (D)
Pluto Kreeft 28°21'34 in huis 8 direct
Maanskn.(t) Schorpioen 26°53'03 in huis 11 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 17°16'36
2de huis Steenbok 26°53'43
3de huis Vissen 13°42'10
Imum Coeli Ram 19°07'56
5de huis Stier 13°15'07
6de huis Tweelingen 1°24'55
Descendant Tweelingen 17°16'36
8ste huis Kreeft 26°53'43
9de huis Maagd 13°42'10
Medium Coeli Weegschaal 19°07'56
11de huis Schorpioen 13°15'07
12de huis Boogschutter 1°24'55

Majeure aspecten
Zon Vierkant Jupiter 7°31
Zon Sextiel Saturnus 6°03
Maan Conjunct Venus 6°39
Maan Conjunct Mars 5°47
Maan Driehoek Jupiter 0°21
Mercurius Conjunct Uranus 1°42
Mercurius Driehoek Neptunus 1°29
Mercurius Inconjunct Ascendant 0°24
Mercurius Inconjunct Midhemel 2°15
Saturnus Driehoek Ascendant 2°11
Saturnus Oppositie Midhemel 4°02
Uranus Driehoek Neptunus 3°11
Uranus Inconjunct Ascendant 2°06
Neptunus Vierkant Ascendant 1°05
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst